De ce să alegi serviciile oferite de noi?

Dezvoltarea logisticii a fost un obiectiv important al ultimilor ani. În acest moment, platforma logistică Sebeș, asigurând un trafic lunar de marfă, de peste 10.000 de tone, în colaborare cu firme prestigioase din industria automotivă și textilă: BOSCH, EINHELL, Barth&Co. Atenția sporită la detalii, abordarea onestă, atitudinea pozitivă, mijloacele de transport de ultima generație, cât și dezvoltarea permanentă a competențelor noastre ne-au transformat într-un partener de încredere pentru mari companii din întreaga lume. Bucură-te și tu de servicii de transport de înaltă calitate. 

Transporturi dedicate

Beneficiezi de experiența și profesionalismul șoferilor noștri, calificați ADR, cât și de un timp mai scurt de livrare.

Transport in sistem de grupaj

Poți să rezervi un loc într-unul dintre transporturile Oprean pe bază de contract sau comandă: lunar sau anual.

Transport Express

Mărfurile tale pot ajunge rapid la destinația finală datorită rutelor eficiente Oprean.

Depozitarea marfurilor

Facilităm depozitarea mărfurilor tale în condiții de siguranță în spațiile securizate pe care le punem la dispoziție.

Comunicarea și coordonarea sunt punctele noastre forte.

Rețeaua de transport europeană pe care am dezvoltat-o ne permite să ajungem cât mai repede la destinația finală. Punem accent pe comunicare și suntem mereu în contact cu șoferii noștri profesioniști pentru a coordona eficient orice eveniment din timpul transportului.

Dinamica industriei transporturilor ne provoacă să devenim din ce în ce mai buni la meseria noastră și să ne adaptăm în orice situație.

Întrebări Frecvente

Ai vreo intrebare?

Mărfurile tale pot fi transportate în condiții de maximă siguranță în toate colțurile europe, preponderent în Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Belgia, Olanda. 

Deținem o flotă auto diversificată care ne permite să transportăm atât mărfuri generale, mărfuri la temperatură controlată, mărfuri periculoase.

Da. Facem angajări permanent. Trimite-ne CV-ul tău la oprean@oprean.ro.

Siguranță

Fiecare transport realizat de noi se desfășoară în condiții de maximă siguranță pentru a onora cu succes livrarea mărfurilor tale.

Timp

Ajungem la destinație în cel mai scurt timp datorită mijloacelor de transport performante pe care le deținem, a profesionalismului șoferilor noștri și a rutelor eficientizate de către departamentul logistic.

Suport 24/7

Șoferii noștri sunt asistați 24/7 pentru a ne asigura că răspundem prompt nevoilor lor și găsim o soluție pentru orice problemă care ar putea apărea în cel mai scurt timp.