Flota auto

Parcul nostru auto cuprinde peste 110  camioane de mare și mic tonaj. Alegem mijloace de transport de ultimă generație pentru siguranța și confortul șoferilor noștri, cât și pentru satisfacerea nevoilor clienților Oprean la cele mai înalte standarde.

Investim constant în extinderea flotei auto, achiziționarea a 5-10 autocamioane pe an devenind o tradiție. Astfel, putem să onorăm cu succes cât mai multe transporturi și să răspundem prompt nevoilor clienților noștri. Întrucât căutăm mereu satisfacerea acestora, clienții Oprean pot opta pentru diverse servicii de transport atât a mărfurilor generale, cât și la temperatură controlată.

Atât trailere echipate pentru transportul hainelor pe umerașe, cu volum de 90-110mc cât și transport cu temperatură controlată.

Camioane de tip tandem XXL, volum de 116mc, lungime 15.4m atât dubă pentru transport haine pe umerașe, cât și prelată pentru transportul automotivelor și a mărfii generale.

Prelate standard și mega, cu înălțimea între 2.8 m - 3 m specifice transportului din industria auto.

Sprintere pentru transport marfă generală și haine pe umerașe.

Nu ești sigur ce mijloc de transport este potrivit pentru tine?

Ne dorim să oferim securitate cât mai ridicată fiecărui transport.

Vehiculele din parcul auto sunt EURO 6, starea lor tehnică asigurând siguranța și promptitudinea transporturilor. Toate mijloacele noastre de transport dispun de GPS ceea ce permite localizarea lor prin satelit, în timp real, iar comunicarea eficientă cu acestea este garantată. Autovehiculele sunt dotate cu senzor uși, alarmă acustică, sistem antifurt mecanic personalizat. O parte dintre ele sunt certificate ADR.

SPRINTERE

TANDEM XXL PRELATĂ/ DUBĂ

TRAILER PRELATĂ STANDARD/MEGA

TRAILER FRIGORIFIC/ CU FAGURI