De ce să alegi serviciile oferite de noi?

Dezvoltarea logisticii a fost un obiectiv important al ultimilor ani. În acest moment, platforma logistică Sebeș, asigurând un trafic lunar de marfă, de peste 1000 de tone, în colaborare cu firme prestigioase cum ar fi: BOSCH, EINHELL, Barth&Co. Atenția sporită la detalii, abordarea onestă, atitudinea pozitivă, mijloacele de transport de ultima generație, cât și dezvoltarea permanentă a competențelor noastre ne-au transformat într-un partener de încredere pentru mari companii din întreaga lume. Bucură-te și tu de servicii de transport de înaltă calitate.  Contactează-ne.

DEPOZITAREA MĂRFURILOR ÎN SIGURANȚĂ

Facilităm depozitarea mărfurilor tale în condiții de siguranță în spațiile securizate pe care le punem la dispoziție.

TRANSPORT DE LIVRARE INTERNĂ

Mărfurile tale pot ajunge rapid la destinația finală în România datorită rutelor eficiente Oprean.

TRANSPORTURI DEDICATE COMPLEXE

Beneficiezi de experiența și profesionalismul șoferilor noștri, calificați ADR, cât și de un timp mai scurt de livrare.

TRANSPORTURI ÎN SISTEM GRUPAJ

Poți să rezervi un loc într-unul dintre transporturile Oprean pe bază de contract sau comandă: lunar sau anual.

De astfel de servicii se bucură clienții noștri atât la nivel național, cât și internațional din Anglia, Germania, Franța, Turcia, Italia și nu numai. Printre marile branduri cu care avem plăcerea de a colabora se numără:

Comunicarea și coordonarea sunt punctele noastre forte.

Rețeaua de transport europeană pe care am dezvoltat-o ne permite să ajungem cât mai repede la destinația finală. Punem accent pe comunicare și suntem mereu în contact cu șoferii noștri profesioniști pentru a coordona eficient orice eveniment din timpul transportului.

Dinamica industriei transporturilor ne provoacă să devenim din ce în ce mai buni la meseria noastră și să ne adaptăm în orice situație.

Întrebări Frecvente

Ai vreo intrebare?

Mărfurile tale pot fi transportate în condiții de maximă siguranță în toate colțurile europei: MArea Britanie, Spania, Franța, Germania, Belgia, Olanda.

Deținem o flotă auto diversificată care ne permite să transportăm atât mărfuri generale, cât și mărfuri la temperatură controlată.

Da. Facem angajări permanent. Trimite-ne CV-ul tău la oprean@oprean.ro.

Siguranță

Fiecare transport realizat de noi se desfășoară în condiții de maximă siguranță pentru a onora cu succes livrarea mărfurilor tale.

Timp

Echipa Oprean a dezvoltat de-a lungul celor 28 de ani de experiență cele mai eficiente rute pe plan european pentru a ajunge în cel mai scurt timp la destinație.

Suport 24/7

Șoferii noștri sunt asistați 24/7 pentru a ne asigura că răspundem prompt nevoilor lor și găsim o soluție pentru orice problemă care ar putea apărea.