Povestea Oprean

Posted by Alexandra
Category:

Cu o experiență de 28 de ani în domeniul transporturilor, ne mândrim că astăzi suntem una dintre cele mai importante companii de transport internațional.

Povestea Oprean începe în anul 1993. Am pornit de la doar două autocamioane, iar acum ne bucurăm să spunem că achiziționarea a cel puțin 5-10 autocamioane pe an a devenit o tradiție. Primele curse au fost realizate între Sebeș și Chișinău. Astăzi, realizăm curse pe plan internațional.

În 1997, am decis să ne profilăm în exclusivitate pe transportul confecțiilor. Așadar, a urmat achiziționarea mijloacelor de transport specializate. Branduri consacrate precum Hugo Boss, Benetton sau Zara au avut încredere în serviciile de transport oferite de noi și au devenit clienți Oprean.

În fiecare an ne-am dedicat misiunii noastre, de a fi în topul celor care oferă servicii de transport. Rezultatele nu au întârziat să apară. Din ce în ce mai mulți clienți ne-au solicitat ajutorul, fapt care a dus la o creștere considerabilă a flotei auto. Peste 110 de camioane, de mic și mare tonaj cu semiremorcă dreaptă, jumbo, mega-trailere și semiremorci la temperatură controlată sau megaprelate se află în parcul nostru auto.

Oferim diferite tipuri de transporturi astfel încât să răspundem cât mai prompt tuturor cerințelor celor care ne aleg pentru a le livra mărfurile în siguranță și în cel mai scurt timp la destinație. Astfel, serviciile noastre cuprind:

  • Transporturi dedicate
  • Transporturi în sistem grupaj
  • Transporturi pe bază de contract sau comandă: lunar sau anual
  • Transport de livrare internă
  • Depozitare

Din 2014, am decis să ne extindem și să aducem un plus pe piața transporturilor. Așadar, o nouă firmă, româno-germană este înființată numită GV & OPREAN Logistics care reprezintă asocierea dintre firma noastră și societatea Große-Vehne, o altă firmă de renume din acest domeniu.

Pentru noi, transportul nu mai are secrete.

Lasă un răspuns