Flota auto în industria transporturilor de marfă

Posted by Sorana
Category:

Succesul unei firme de transport depinde de calitatea și diversitatea mijloacelor de transport pe care le deține. Este important să știi care sunt nevoile principale ale clienților tăi și să fii pregătit să onorezi fiecare serviciu de transport într-un mod profitabil și sustenabil.

Ce este o flotă auto?

Flota auto este reprezentată de totalitatea mijloacelor de transport pe care le deține o companie. Este important să alegi autocamioane în funcție de cantitatea de marfă pe care o transporți în mod constant, cât și în funcție de perisabilitatea produselor. 

Cât de important este managementul flotei?

Pentru o firmă de transport, managementul flotei este unul dintre factorii principali care determină succesul companiei. Astfel, fiecare transport trebuie realizat folosind în mod optim și eficient mijloacele de transport disponibile. Întreținerea corespunzătoare a acestora, căutarea metodelor de a reduce consumul de combustibil, coordonarea promptă a șoferilor – toate contribuie la reducerea apariției de costuri suplimentare și scade gradul de uzură al autovehiculelor. 

Flota Auto OPREAN

Investim constant în extinderea flotei noastre auto pentru a putea să onorăm fiecare cerere a clienților Oprean cu succes. Alegem doar mijloace de transport de ultimă generație pentru a ne asigura că șoferii noștri se află în cele mai bune condiții de siguranță și pentru a favoriza realizarea cu brio a tuturor curselor de transport. 

Iată autovehiculele Oprean disponibile pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri:

  • Trailere tip dubă – 85 de trailere echipate pentru transportul hainelor pe umerașe, cu volum de 90-110mc cât și transport cu temperatură controlată.
  • Tandem XXL – 30 de camioane de tip tandem XXL, volum de 116mc, lungime 15.4m și 23 de camioane de 7.5 t., atât dubă pentru transport haine pe umerașe, cât și prelată pentru transportul automotivelor și a mărfii generale.
  • Trailer tip prelată – 20 de prelate standard cât și mega, cu înălțimea interioară de 3m, specifice transportului din industria auto.
  • Sprintere – 10 sprintere pentru transport marfă generală, cât și pe umerașe.

Vehiculele din parcul auto Oprean sunt EURO 6, starea lor tehnică asigurând siguranța și promptitudinea transporturilor. Toate mijloacele noastre de transport sunt dotate cu GPS ceea ce permite localizarea lor prin satelit, în timp real, iar comunicarea eficientă cu acestea este asigurată. În plus, dispun de buton panică, senzor uși, alarmă acustică, sistem antifurt mecanic personalizat.

Lasă un răspuns