Investitia in flota auto Oprean – 2021

Posted by Sorana
Category:

Investitia in flota auto Oprean a devenit o traditie pentru companie. De la an la an, Oprean SRL si-a marit numarul de camioane disponibile pentru realizarea serviciilor de transport oferite. 

Fie ca vorbim despre transportul marfurilor generale, alimentare sau periculoase, flota auto Oprean este pregatita pentru realizarea oricarui tip de transport.  

Investitia in flota auto Oprean – 2021

OPREAN SRL investeste in anul 2021 peste 2 milioane de euro in achizitionarea a 15 camioane si semiremorci, de ultima generatie. 

Compania continua sa raspunda cerintelor clientilor si colaboratorilor lor cu promptitudine si profesionalism prin extinderea flotei noastre auto. Asadar, in luna iulie am achizitionat primele 4 camioane Mercedes-Benz din achizitia aferenta acestui an.

Alegerea camioanelor de ultima generatie denota atentia acordata sigurantei si confortului soferilor profesionisti de la Oprean, cat si pentru ca amprenta lasata asupra mediului inconjurator este importanta – noile camioane achizitionate avand norma de poluare EURO VI.

Camioanele achizitionate sunt Mercedes-Benz Actros L, camioane premium caracterizate de eficienta, confort, nivel ridicat de siguranta si fiabilitate. 

Dotarile acestui model de camion vin in ajutorul soferului si ii sustin activitatea pe tot parcursul drumului. Mercedes-Benz Actros faciliteaza mentinea corespunzatoare a distantei pe drum, a atentiei sau a benzii. 

Pe langa acestea vine cu o serie de imbunatatiri care asigura buna desfasurarea a fiecarei curse. 

Semiremorcile alese sunt de la Schimitz Cargobull, o firma de renume din industria transporturilor, care ofera calitate.

Principala misiune a acestora este sa raspunda cerintelor clientilor si colaboratilor lor cu promptitudine si profesionalism, fapt care poate fi implinit prin extinderea flotei auto.

SC OPREAN SRL

Firma de transporturi OPREAN s-a înființat în anul 1993, iar activitatea propriu zisă a început în 1994, specializându-se pe transportul de textile. 

Din dorința de a oferi servicii de înaltă calitate, Oprean și-a dezvoltat constant flota, ajungând în prezent la peste 110 de camioane – toate marca Mercedes-Benz – atât cap tractor, cât și tandem. 

În anul 2020, firma de transport a avut o cifră de afaceri de 11,5 milioane de euro și peste 180 de angajați. 

Compania Oprean isi propune ca in fiecare an sa continue sa investeasca in dezvoltare.

Lasă un răspuns