Ce caracteristici are un camion de ultima generatie?

Posted by Sorana
Category:

Suntem cu adevarat pasionati de ceea ce facem si ne place sa fim primii care afla noutatile din lumea transporturilor. Cand a aparut noul model de camion Mercedes-Benz Actros am ramas surprinsi de noile imbunatatiri. Descopera ce caracteristici are un camion de ultima generatie in cele ce urmeaza. 

Mercedes-Benz Actros L

Ultimul model de cap tractor realizat de Mercedes-Benz vine cu o serie de caracteristici inovatoare care faciliteaza condusul si sustin buna desfasurare a unei curse. Iata cateva dintre dotarile acestuia:

  • Predictive Powertrain Control 

Cu ajutorul acestui sistem, consumul standard de combustibil este redus cu până la 5% prin recunoasterea din timp a traseului pe care soferul il urmeaza si prin optimizarea schimbarii treptelor de viteza in functie de necesitatile impuse de drum. 

  • Faruri inovative LED

Acestea cresc vizibilitatea in timpul condusului si permite sesizarea din timp a oricarui pericol care a r putea periclita mersul camionului pe sosea.

  • Active Brake Assist 5

Sistemul Active Brake Assist 5 recunoaste necesitatea franarii pentru evitarea unei coliziuni si sustine soferul in realizarea unei franari totale. 

  • MirrorCam

Oglinzile retrovizoare au fost inlocuite cu camere video care ofera o vizibilitate crescuta si mai multa siguranta.

  • Traffic Sign Assist

Recunoasterea automata a semnelor de circulatie contribuie la siguranta in timpul mersului. Astfel, cele mai importante doua semne vor fi ecranizate in bordul camionului, semnaland conduita pe care trebuie sa o urmeze soferul. 

  • Active Sideguard Assist

Acest sistem semnalizeaza soferul atat vizual, cat si acustic in cazul aparitiei unui pericol in momentul unui viraj sau atunci cand se schimba banda de rulare.

Alegem mereu camioane de ultima generatie pentru ca ne dorim o calitate superioara pentru fiecare element care ne ajuta sa livram servicii de transport de succes.  Astfel, in flota auto Oprean se regasesc doar camioane Mercedes-Benz, inclusiv modelul Actros L, datorita confortului si sigurantei pe care o ofera atat soferilor, cat si celorlalti participanti la trafic. 

Fiabilitatea crescuta a acestor camioane este oferita de calitatea superioara a componentlor din fabricatie. Partenerul Oprean, Casa Auto Mercedes-Benz este responsabila cu realizarea reviziilor necesare si a eventualelor reparatii in cele mai bune conditii cu ajutorul echipei de profesionisti de care dispun. 

Compania Oprean investeste anual in reinnoirea flotei auto, achizitionarea a 5-10 camioane pe an devenind deja o traditie.

Mercedes-Benz – Trucks you can trust

investitia in flota auto Oprean

Lasă un răspuns