Oprean 2021

Posted by Sorana
Category:

Compania Oprean a marcat sfarsitului unui an plin de noi provocari si de momente care ne-au determinat sa ne autodepasim. Privim retrospectiv fiecare experienta din 2021 si vrem sa recapitulam evenimentele importante din acest an. 

Fă cunoștință cu echipa Oprean

Am vrut sa va prezentam ce inseamna cu adevarat sa faci parte din echipa Oprean, sa faci parte din #ProfesionistiiOprean, sa fii #SoferlaOprean sau chiar #VeterandelaOprean. Pe aceasta cale, vrem sa le multumim tuturor celor care au fost dispusi sa ne povesteasca mai multe despre viata lor profesionala in cadrul companiei.

Dispeceri, ingineri, economisti si soferi, fiecare are un rol important pentru a duce la bun sfarsit activitatile specifice unei companii de transport. 

In decursul a cinci luni, v-am facut cunostinta cu peste 30 de membrii din echipa noastră. 

Descoperă mai multe despre #ProfesionistiiOprean – click aici.

Vezi si cine e #VeterandelaOprean – click aici. 

In prezent, vrem sa va aducem mai aproape de viata #ontheroad, sa spunem asa, iar saptamanal punem in lumina reflectoarelor activitatile zilnicile ale echipei noastre. 

Videoclip de prezentare

Compania Oprean se afla in topul firmelor de transport international din Europa. Oferim calitate la standarde inalte prin fiecare serviciu de transport oferit. Cautam sa raspundem intotdeauna prompt clientilor nostri. Descopera misiunea Oprean urmarind videoclipul de mai jos:

Website

Am reimprospatat imaginea site-ului nostru. Atat misiunea, viziunea si valorile companiei Oprean, detalii despre serviciile de transport oferite, mijloacele de transport de care dispune flota auto, cat si mai multe informatii despre istoria companiei se afla pe site. Vezi website-ul Oprean – click aici. 

Investitii

OPREAN SRL investește în anul 2021 peste 2 milioane de euro în achiziționarea a 15 camioane și semiremorci, de ultimă generație

Am continuat să răspundem cerințelor clienților și colaboratorilor noștri cu promptitudine și profesionalism prin extinderea flotei noastre auto. Așadar, în luna iulie am achiziționat primele 4 camioane Mercedes-Benz din achiziția aferentă acestui an.

Alegem camioane de ultimă generație pentru că suntem atenți la siguranța și confortul șoferilor profesioniști de la Oprean, cât și pentru că ne pasă de mediul înconjurător – noile camioane achiziționate având norma de poluare EURO VI.

#28dynamicyears 

Un moment important pentru noi de anul acesta a fost aniversarea a 28 de ani de la infiintarea companiei Oprean. Am sarbatorit succesul fiecarei zile si ne-am aratat recunostinta fata de membrii echipei Oprean cu ajutorul carora atingem performanta de fiecare data. 

Misiunea lunii Decembrie

Ultima luna din fiecare an este imbracata in haine de sarbatoare chiar si in birourile pline de dinamica ale companiei Oprean. 

Anul acesta echipa Oprean a plecat la drum pentru a aduce magia Crăciunului în viața unor persoane speciale. 

Ne-a impresionat mult povestea lui Nea Gheorghe, un bătrânel care locuiește mai sus de satul Loman, în inima munților. Suntem bucuroși că am putut să îi facem un mic cadou și să-i arătăm recunoștința noastră față de el.

Nu am oprit misiunea aici. Copii de la orfelinatul din Vingard au trimis scrisori lui Moș Crăciun cu dorințele lor. Aceste scrisori au ajuns la membrii echipei noastre. Fiecare s-a ocupat de cadoul unui copilaș. 

2022

Suntem pregatiti sa intampinam noul an cu acelasi entuziasm si dorinta de excelenta. Echipa Oprean are planuri marete pentru viitor. Urmariti-ne in continuare pentru a fi la curent cu tot ce pregatim pentru anul 2022. 

Lasă un răspuns