Ne extindem flota de camioane  –  Investiție de 2.5 mil.€

Posted by oprean
Category:

Extinderea flotei auto ne conferă certitudinea că răspundem cu promptitudine și profesionalism cerințelor colaboratorilor și clienților nostri. Oferim calitate prin fiecare serviciu de transport pe care îl prestăm.

În anul 2022 investim peste 2.5 milioane de euro în achiziționarea a 25 camioane Mercedes-Benz, de ultimă generație. Creăm astfel noi locuri de muncă, căutăm să mai angajăm încă 25 de șoferi sau echipaje. Așadar, am achiziționat primele 15 camioane Mercedes-Benz, din cele 25 unități, aferente acestui an.

Pentru noi, protecția șoferilor, a autovehiculelor, a mărfurilor transportate precum și a celorlalți participanți la trafic este esențială. Un ajutor important în viața șoferilor nostri sunt camioanele Mercedes-Benz Actros. Acestea au o multitudine de componente de siguranță, menite să asigure asistența, mai ales în situațiile critice. Tocmai de aceea ne mândrim cu o rată infimă a daunalității. Camioanele noastre oferă confort. Asigurăm șoferilor nostri cele mai bune condiții de muncă, conducere și de odihnă, pentru că viața departe de cei dragi poate fi uneori dificilă. Fiecare cursă este optimizată prin departamentul nostru de logistică.

Și pentru că ne pasă de mediul înconjurător, toate camioanele achiziționate au norma de poluare EURO VI.

Avem planuri mărețe pentru viitor. Urmăriți-ne în continuare pentru a fi la curent cu tot ceea ce pregătim!

Lasă un răspuns